GPS Tuktuk Challenge - Lach je stuk in een TukTuk!

Dit arrangement is inclusief:

  • Huur van de TukTuks inclusief navigatie
  • Begeleiding en uitleg van deze middag
  • Prijsuitreiking en prijzen

Prijs: vanaf € 32,50 p.p. op basis van een groep van 10 personen.

U kunt de dag uitbreiden met:

- Ontvangst met koffie/thee en gebak € 6,60 p.p.
- Ontvangst met Pintxos lunch: vanaf € 14,85 p.p. inclusief koffie en thee
- BBQ: € 26,40 p.p. (het vlees wordt voor u klaargemaakt) (exclusief drankjes)
- Tapas shared diner: € 32,45 p.p. (exclusief drankjes)

De prijs van dit arrangement is geldig tot 31 december 2019.

Lach je stuk in een Tuk Tuk

In Thailand zie je ze al overal op straat en is men hier al zeer behendig in, maar de meeste Europeanen hebben er nog nooit in gereden. 

GPS TUK TUK CHALLENGE

  U wordt ontvangen in Raamsdonksveer met koffie en gebak (optioneel). Na de ontvangst krijgt u een clinic over het rijden met een TukTuk. 
  Na de korte clinic is het tijd voor actie. Er is 1 persoon die de TukTuk bestuurt. Daarnaast is er nog plaats voor maximaal 6 personen. De TukTuk’s behalen een snelheid van 45 km per uur en bestuurder is dan ook verplicht in het bezit te zijn van een geldig autorijbewijs.

  Eenmaal ingestapt wordt er een prachtige tocht gemaakt door de mooie omgeving, waarbij iedereen even kan wennen aan het rijden in de TukTuk. Na de tocht nemen we eerst een pitstop op een terras, waar het tijd is voor een lekker drankje (exclusief). Hier wordt het spel uitgelegd en is het tijd om te starten met de GPS Tuk Tuk Challenge. 

  Tijdens de challenge wordt er gespeurd met de GPS. Eenmaal het GPS punt gevonden, worden er verschillende opdrachten uitgevoerd. Deze opdrachten zijn simpel en ludiek. De lachspieren zullen zeker een work-out krijgen. Het team dat de meesten opdrachten goed uitvoert, scoort de meeste punten en is de winnaar van deze ontzettend leuke Challenge!

Het programma

13:30 uur: Uitleg en start TukTuk tocht door de mooie omgeving
14:30 uur: Pitstop op een terrasje en uitleg van de challenge
15:00 uur: Start GPS TukTuk Challenge
17:15 uur: Einde GPS TukTuk Challenge
17:30 uur: Prijsuitreiking 

Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan uw specifieke wensen.

8.2/10 5 reviews

Reviews van gasten

Jessica Verschelling

Met partner

8

Erg leuke familiedag gehad, goed georganiseerd. Ondanks de kou toch lekker warm erbij gezeten met de dekentjes en stoelverwarming!

Anoniem

Met partner

8

Was echt superleuk!! Erg leuk om zo rond te rijden en in teamverband bezig te zijn.

Anoniem

Met partner

8

Leuke dag gehad met een hele groep. We hadden een tuktuk challenge icm een bbq bij het fort.
Echter mag de adres aanduiding wel beter.
Daarna liep alles heel goed. Leuke dag gehad, veel gelachen.
En bbq is zeker aan te raden. Heerlijk gegeten en genoeg keuze.

Op bovenstaande puntjes na alles prima en zeker voor herhaling vatbaar.

christel van eck

Met partner

8

De dag was goed georganiseerd met vooral veel lieve aandacht en zorg voor mijn moeder die ter plaatse tegen een glazen deur was aangelopen. Enige aandachtspunt is voor mij de pitstop die eigenlijk te snel en vroeg in het parcours zit.

Carina Van der Heiden

Met partner

9

Fantastische opdrachten en vragen! Gezellige middag gehad!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren

Onze partner

Algemeen

Wilt u Nationaal Park de Biesbosch verkennen per boot dan bent u bij deze partner aan het goede adres. Onze verhuursloepen worden elektrisch aangedreven zonder CO2 uitstoot, en zo kunt u fluisterstil de Biesbosch verkennen.

Ons bootje

Het bootje is niet alleen “groen genieten en varen”. Wij bieden nog veel meer. Naast de traditionele sloepverhuur verzorgen wij een totaalpakket van onder andere: een lekkere appelflap, een bier of wijn proeverij, picknickmand, alles is mogelijk.

Wij richten ons op gezinnen, vriendengroepen, vrijgezellenfeesten, toeristen maar ook op bedrijven. Kijk dus ook even naar onze uitgewerkte groeps en bedrijfsarrangementen!

Samen met verschillende andere ondernemers in en rondom Geertruidenberg en Nationaal Park de Biesbosch zorgen wij ervoor uw dagje uit perfect te verzorgen.

Ligging

Wij zijn gevestigd in de Passantenhaven van Hollands oudste stad Geertruidenberg. Een bezoek aan onze vestingstad in combinatie met Nationaal Park de Biesbosch is de perfecte natuur- en cultuur combinatie.

Goed om te weten

Op onze sloepen is geen vaarbewijs nodig.
Ter dekking van de borg wordt gevraagd om een eenmalige machtiging van € 250.
Deze wordt ter plaatse ondertekend en na afloop van de huurperiode, mits boot in orde, nietig verklaard.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Voordeligste Bedrijfsuitjes! informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Voordeligste Bedrijfsuitjes! en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Voordeligste Bedrijfsuitjes! maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405850. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.